Privacy Beleid

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw persoonsgegevens vanaf het moment dat u deze invult op de website bij het aanvraagformulier.

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze dienstverlening.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid van de gegevens die u verstrekt. Tevens bent u ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van deze gegevens bij wijzigingen.

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens:

  1. Informatie verzoeken via het aanvraagformulier
  • Naam
  • Adres
  • Emailadres
  • Telefoonnummer(s)

Bewaartermijn persoonsgegevens

Uw gegevens verwijderen wij na afhandeling van het contact / informatieverzoek. Bestelgegevens worden 7 jaar bewaard.

Rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Motortrailer Rent verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Motortrailer Rent behandelt uw verzoek binnen 4 weken na ontvangst van een dergelijk verzoek.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan info@motortrailerrent.nl

Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop  Motortrailer Rent omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy statement nog vragen neemt u dan contact op via info@motortrailerrent.nl

Kwetsbaarheden

Mocht u een kwetsbaarheid ontdekken in onze systemen help ons dan deze op te lossen. Voor het melden van kwetsbaarheden kunt u contact opnemen via info@motortrailerrent.nl

Gebruik van cookies

Motortrailer Rent  maakt op de website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt of in de sessie van uw browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden.

Verder kunnen cookies worden gebruikt om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen wij onze website nader optimaliseren voor bezoekers.

Wijzigingen

Motortrailer Rent  behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. De meest actuele privacystatement is te vinden op www.motortrailerrent.nl

Wij adviseren u regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Motortrailer Rent een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website.